Magyar Cetelem Bank

Hírek

X

NetBank

Hitelkártyával, hitellel és Takarékszámlával rendelkező ügyfeleinknek

Regisztráció

 

Takarékszámla igénylés

Eljött a posztmodern fogyasztás korszaka? – a belső motiváción túl a vírus gazdasági következményei is sürgetik a változást

Kevesebb hús és rövidebb utazások, több helyi termék a bevásárlókosárban, a legújabb termékcsodák helyett a régiek megőrzése és megjavíttatása. A tömegfogyasztást egy egészség- és környezettudatosságot előtérbe állító posztmodern forma váltja fel, amelynek kulcsszereplője az aktivista fogyasztó – ez az egyik legfontosabb megállapítása a Cetelem Körkép 2020 nemzetközi felmérésnek, melyet a Cetelem Bank saját ügyfélkörében végzett júniusi felmérése is megerősített.

Részletek

Korábbi híreink

Fiókirodánk elköltözik

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy fiókirodánk elköltözik.

2022. június 1-től a 1062 Budapest, Teréz krt. 55-57. címen, az Eiffel irodaház földszintjén a „C” porta mellett várjuk Ügyfeleinket hétfőtől péntekig 8:30-17:00 óra között.

Elérhető szolgáltatások:
Cetelem Takarékszámla ügyintézés

Moratórium tájékoztatás hitelkártya kamat visszatérítéséről

Fontos információ a moratóriumhoz kapcsolódó hitelkártya kamat visszatérítéssel kapcsolatban! A jóváírás a hitelszámlákon november 15-én megtörtént, a részletes tájékoztatást Bankunk postai úton, illetve e-mailben küldi meg minden érintett Ügyfelének. Telefonos ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt kérjük, várja meg a tájékoztatást. Köszönjük türelmét!

Körkörös gazdaság - új fogyasztói szokások az infláció és a háború árnyékában

Óvatosabban költünk és nyitottabbak vagyunk az újrahasznosításra

Radikális változásokat hoz a kiskereskedelem világában a használt termékek újraeladását és újrahasználatát a középpontba állító körkörös gazdaság – derül ki a legújabb Cetelem Körkép európai felméréséből. A megváltozott külső környezet a fogyasztói szokásokat is befolyásolja: a magyarok elhúzódó inflációra számítanak, a nehézségekre a spórolás mellett a többletmunka a leggyakoribb válasz.

Fiókirodánk elköltözik

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy fiókirodánk elköltözik.

2022. június 1-től a 1062 Budapest, Teréz krt. 55-57. címen, az Eiffel irodaház földszintjén a „C” porta mellett várjuk Ügyfeleinket hétfőtől péntekig 8:30-17:00 óra között.

Elérhető szolgáltatások:
Cetelem Takarékszámla ügyintézés

Sberbankkal kapcsolatos rendkívüli tájékoztatás

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Magyar Nemzeti Bank 2022. március 2-án visszavonta a Sberbank Magyarország Zrt. tevékenységi engedélyét és elrendelte végelszámolását.

Ennek köszönhetően a Sberbank Magyarország Zrt.-nél vezetett bankszámlán átutalási vagy készpénzfelvételi tranzakciókat már nem lehet végrehajtani, illetve Cetelem hitelének esedékes törlesztő részletét sem tudja bankunk csoportos beszedési megbízással levonni amennyiben eddig erről fizette törlesztőrészletét.

Fogyasztóbarát személyi kölcsön

Bankunk 2021. január 1-én a magyar piacon az elsők között vezette be a minősített fogyasztóbarát személyi kölcsön terméket, melyet azóta számos ügyfelünk számára tudtuk biztosítani. A termék értékesítésére vonatkozóan július 1-től új feltétel lépett életbe, az elektronikus aláírással is ellátott teljes on-line folyamat, melyet a határidőig nem sikerült elkészítenünk, ezért az MNB a fogyasztóbarát személyi kölcsön termék értékesítési jogosultságunkat átmenetileg felfüggesztette .

Az érintésmentesség éve

Másképp vásárolunk, kevesebbet költünk, máshogyan élünk a járvány miatt a 2021-es Cetelem Körkép adatai szerint

Új információk az ügyintézési lehetőségekről

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatás tartozása moratórium alatt történt változásairól és számlaértesítője adatairól

Bankunk megkezdte a felkészülést a moratórium végén esedékes elszámolások kimutatására, így az Ön aktuális havi számlaértesítőjét tájékoztató jelleggel aktualizáltuk. A számlakivonaton, a moratórium alá eső elkülönített tartozás részleteit leíró táblázat már frissített információt tartalmazhat a felszámított kamatokról és díjakról.

Váci út 20-26 alatti fiókunk és pénztárfiókunk nyitvatartása megváltozott

Tisztelt ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy pénztárfiókunkban (Eiffel Tér Irodaház -1062 Budapest, VI. Teréz körút 55-57.) április 12-től újra várjuk ügyfeleinket, azonban a Váci út 20-26. alatt található fiókunk továbbra is zárva.

Amennyiben ön rendelkezik befizetésre szolgáló „sárga csekkel”, javasoljuk, hogy azt a közeli posta hivatalban adja fel vagy használja a qr-kódos fizetést.

Amennyiben ön bankkártyával kíván befizetni, javasoljuk az online átutalást vegye igénybe.

„Tudatos az új normális” – közel 40 általános iskolás osztály mutatta meg, hogyan él másképp

Kihirdettük a 2020. évi pályázat 15 győztesét. A szavazás 10 nyertesét 200 ezer forinttal, a zsűri által kiválasztott 5 legügyesebb pályázó osztályt pedig 500 ezer forinttal támogatja a Cetelem – a nyeremény összegét online oktatást segítő elektronikai eszközökre és szolgáltatásokra fordíthatják az iskolák.

Ünnepi nyitva tartás – Eiffel tér, Pénztárfiók

Decemberben a szokásostól eltérő nyitvatartási renddel várjuk minden kedves ügyfelünket:

Cetelem Zöldsuli 2020

Idén is elindult a Cetelem Zöldsuli pályázatunk! A rendhagyó körülményekhez igazodva idén módosítottunk a szabályokon és bár a hangsúly továbbra is a fenntarthatóság és a környezet védelme, a nyeremények felhasználásának fókuszába a digitális oktatás támogatása került. Az idei pályázat jelmondata: „Másképp élünk – a tudatos az új normális”.

Tájékoztató az egyérintéses fizetés limitösszegének 15 000 Ft-ra emeléséről

Tisztelt Ügyfelünk!

A kormány rendeletben szólította fel a pénzforgalmi szolgáltatókat az egyérintéses fizetés limitösszegének emelésére. Ennek értelmében a legfeljebb 15 000 Ft-os belföldi hitelkártyás vásárlásainak többségét PIN kód megadása nélkül végezheti. Az intézkedés célja a kártyás vásárlás egészségügyi biztonságának növelése. A változás a kártyaelfogadó bankok terminálokon végzett fejlesztéseinek függvényében, fokozatosan kerül bevezetésre, mely várhatóan 2020. április 15-ig országosan megtörténik.

A három hónap vezet az egyéves Jokernél

Már több mint 140 ezer ügyfél élhet a bő egy esztendővel ezelőtt elindult Cetelem Joker részletfizetés előnyeivel. Az innovatív, akár 0% THM-mel elérhető bankkártyás részletfizetés elérhető futamidői közül a három hónapost választják a legtöbben.

Felhívás

A Magyar Cetelem Zrt. ezúton kívánja felhívni ügyfeleinek figyelmét a személyes adatokkal való visszaélés veszélyeire. Kérjük, fokozottan figyeljenek arra, kinek és milyen célból adják meg személyes adataikat, illetve azokat az adatokat, amelyek a hitelükre, banki kapcsolataikra vonatkoznak.

Részletek

Bankcsoporton belül, a Magyar Cetelem Bankra ruházta át privát ügyfélportfólióját a BNP PARIBAS Magyarországi Fióktelepe

A BNP PARIBAS átcsoportosította a magánszemélyeknek nyújtott pénzügyi szolgáltatásokat Magyarországon az ügyfélkiszolgálás színvonalának további fejlesztése érdekében. Az eddig a magyarországi fióktelep által kezelt betéti üzletágat a bankcsoporthoz tartozó Magyar Cetelem Bankra ruházta át.

A jó meccseket jó tévén szeretjük nézni

Jó képminőség, nagy képernyő – ezért fogy sok készülék a világbajnokság alatt
A legnépszerűbb világversenyek idején még mindig megugrik a kereslet az új tévékészülékek iránt, csak karácsonykor adnak el több tévét az országban, mint vébé alatt. A Magyar Cetelem Bank adatai szerint ez annak ellenére igaz, hogy folyamatosan csökken a televízióval rendelkező háztartások aránya és a fiatalok egyre nagyobb arányban az interneten keresztül és más eszközökön, így mobilon vagy tableten nézik a tévés tartalmakat.

Részletek

Új vezér a Magyar Cetelem Bank élén

Szabó Pétert, az eddigi pénzügyi vezérigazgató-helyettest nevezte ki elnök-vezérigazgatónak a Magyar Cetelem Bank tulajdonosa. Az új elnök-vezérigazgató a BNP Paribas Personal Finance párizsi központjába távozó Vincent Ollivier-t váltja.

Részletek

Mást érzünk, mint amit a számok mutatnak

A gazdasági környezet javulása sem tesz mindenkit derűlátóvá. A magyar vásárlók a pesszimistábbak közé tartoznak a saját jelenüket és jövőjüket illetően: miközben az európaiak közérzete tíz év óta a legjobb, a magyarok országuk helyzetét és egyéni kilátásaikat is borúsabban ítélik meg – derül ki a Cetelem 2017-es Körképének adataiból. A szociálpszichológus szerint ebben – a kulturális hagyományok mellett – a közelmúlt és a jelen tapasztalatai is komoly szerepet kapnak.

Részletek

Rá se ismernénk a húsz évvel ezelőtti lakásunkra

Kazettás magnón hallgattuk a Spice Girlst, miközben zakatolt a centrifuga, Rex felügyelőt néztünk, Zsigulit vezettünk – így éltünk 1997-ben. Az idén húszéves Cetelem egy különleges videóban vállalkozott annak bemutatására, hogyan változott meg az életünk az elmúlt két évtizedben.

Részletek

Ne váljon kibertámadás áldozatává!

Nem csak a számítógépekre, hanem az okos eszközökre nézve is fenyegetést jelenthetnek az úgynevezett kártevő programok, amelyek rosszindulatú célból begyűjtik személyes adatainkat a levelezéseinktől kezdve akár a netbankfiókunk jelszaváig. Szerencsére azonban egy kis odafigyeléssel könnyen kivédhetjük a támadásokat. Részletek

Utazásra költenének leginkább a magyarok

Leginkább utazásra költenének idén a magyarok, és ugyanez igaz a teljes európai lakosságra is – derül ki a Cetelem Körkép 2016 kutatás eredményeiből. Az utazási kedv független az életkortól: az ezüstkorúaknál is erős a kikapcsolódási vágy.

Részletek

Élénkíti az áruhitel-piacot a foci EB

A júniusi labdarúgó EB tovább élénkítheti a már egyébként is növekvő magyarországi áruhitel-piacot, hiszen nőhet a kereslet a televíziók iránt – vélik a Magyar Cetelem Bank szakértői. A Cetelem felmérése szerint az internet előretörése mellett is stabil a televíziózás népszerűsége, amely az EB alatt várhatóan kiugrást mutat majd.

Részletek

Többet költünk, de megfontoltabban

Erősödik Európa gazdasági optimizmusa

A vásárlói optimizmus idén is kitart, sőt fokozódik Európában. Az európai fogyasztók mind az országuk, mind saját gazdasági helyzetüket egyre derűlátóbban ítélik meg – derül ki a Cetelem Körkép 2016 kutatás eredményeiből. A vásárlóerő mellett a megtakarítási képesség is egyre erősödik. A magyar lakosság viszont óvatosan optimista.

Részletek

Az okoseszközök a vásárlói szokásokat is gyökeresen megváltoztatják

A világhálóra vonulunk vásárolni.
Elég egy lyuk a falba a fúrógép helyett? A használat, a hozzáférés fontosabbá válik, mint a tulajdon? Valószínűnek tűnik, hiszen ma már egyre nagyobb teret hódít a bérlés, a csere és a közösségi fogyasztás Magyarországon is - derült ki a Cetelem Körkép 2015 adataiból, amely az elmúlt öt évben a fogyasztási szokásokban bekövetkezett változásokat vizsgálja. Már nem csak az új termékeket keresik a magyarok, 37 százalékuk gyakrabban vásárol használt árucikket, mint öt évvel korábban.

Részletek

A Magyar Cetelem az év pénzintézete

Kiemelkedő üzleti és pénzügyi teljesítménye alapján a Magyar Cetelem Bankot választotta az év pénzintézetének a Figyelő TOP 200 gálájának szakmai zsűrije. Az elismerésben – a 2014 évi kiemelkedő pénzügyi teljesítményen túl – a bank magyarországi tevékenységét jellemző stabilitás, és hosszú távú profitabilitása is szerepet játszott.

Részletek

Az eszünkre hallgatunk lakásfelújításkor

Szakemberre bízzák a magyarok a kivitelezést és a pénzügyeket, ha lakásfelújításról van szó – ez derült ki a Cetelem felméréséből. A magyarok nagy része banki segítséget vesz igénybe a felújításhoz, döntő többségük 2-3 vagy ennél is több bank ajánlata közül választ.

Részletek

Cetelem személyi kölcsönök az UniCredit Bank fiókjaiban is

Stratégiai együttműködést kötött a Magyar Cetelem Bank és az UniCredit Bank: ennek keretében az UniCredit Bank hálózatában is igényelhetőek a Cetelem személyi kölcsön ajánlatai.

Részletek

Az ingatlanpiaci pezsgés a hitelezésre is jótékonyan hathat

A magyarok 40 százaléka tervezi idén, hogy növelni fogja kiadásait. Elsősorban lakásfelújításra, háztartási gép- és bútorvásárlásra költenének – derül ki a Cetelem Körkép adataiból. A lakáspiacon tapasztalható pezsgés és a vásárlási szándék növekedése várhatóan a hitelezésre is kedvező hatással lesz.

Részletek

Sikerrel újult meg a Cetelem Zöldsuli Programja

Több mint 300 osztály versengett az eredi iskolai táborokért
A régi célokkal, de új koncepcióval hirdette meg társadalmi célú kampányát a Cetelem. 300 résztvevő osztály, 30 győztes, egyenként 150 000 forint nyeremény, rekordszámú szavazó - sikerrel zárult a Föld Napján véget ért Cetelem Zöldsuli pályázat. A nyereményösszegeket az iskolai közösségek erdei iskolai táborozásra fordíthatják.

Részletek

Cetelem Körkép 2015

Mélyreható változásokon megy keresztül a fogyasztás Európában, aminek magyarázata részben a gazdasági válságban, részben a gyors és az élet minden területére ható technológiai változásokban keresendő. Az európaiak alkalmazkodnak a megváltozott körülményekhez, tudatosabb döntéseket hoznak vásárláskor. Különösen igaz ez a magyarokra, akik vásárlásaikhoz és a pénzügyi szolgáltatásokhoz is mind többen használják az árösszehasonlító oldalakat.

Részletek

Suli a zöldben! Megújul az öt éves Cetelem Zöldsuli program

A gyerekek környezettudatos gondolkodásának fejlesztése, Magyarország természeti értékeinek megismertetése a fiatalokkal – ez az idén öt éves Cetelem Zöldsuli programjának célja. A Cetelem megújult pályázati rendszerrel és új nyereménnyel várja az általános iskolai osztályok jelentkezését, akik egyenként 150 000 forintos támogatásért pályázhatnak, hogy egy erdei iskolai táborozás során közelebbről megismerjék környezetünket.

Részletek

LCD, okostelefon és táblagép marad a sláger idén karácsonykor

Közeledik a karácsony, magas fordulatszámon pörög az ajándékok beszerzése. Az áruhitelezésben piacvezető Cetelem adatai szerint a vásárlásokkal párhuzamosan az áruhitelezés is jelentősen megnő, a webáruházak térhódításával pedig egyre többen igényelnek online áruhitelt. Az interneten hitelt igénylők között generációs szakadék már nincs, mert nemcsak a fiatalok, hanem a középkorúak is ugyanolyan gyakran választják ezt a csatornát, azonban a nemek között még mindig óriási a különbség a férfiak javára.

Részletek

Felhívás hitelkártya birtokosoknak

Felhívjuk hitelkártyabirtokos ügyfeleink figyelmét, hogy az elmúlt hetekben az egyik közösségi oldalon csalók próbálkoznak bankkártya adatszerzéssel.

Részletek

A diákok tették zöldebbé az iskolaudvarokat

Befejeződtek a munkálatok az idei Cetelem Zöldsuli program nyertes iskoláiban. A zöldítéseket a tanárok és a diákok közösen valósították meg, így a gyerekek nem csak egy szebb iskolaudvarral, hanem gyakorlati természetismerettel is gazdagodtak.

Részletek

Az év egyik legjobb lakossági mobileszköz alkalmazása a Cetelemé

A MasterCard idén november 13-án, kilencedik alkalommal rendezte meg Az év bankja versenyt, ahol az év lakossági mobileszköz alkalmazása kategóriában a Cetelem az előkelő harmadik helyezést érte el. Büszkék vagyunk rá, hogy bankunk legújabb fejlesztése olyan megmérettetésen bizonyult az egyik legjobbnak, ahol a hangsúly az ügyfelek számára nyújtott szolgáltatásokra helyeződik.

Részletek

Csökkentek a személyi kölcsön kamatok

Töretlen lendület figyelhető meg 2014-ben a hazai hitelpiacon, a hitelfelvételi kedv újra az öt évvel ezelőtti szintre emelkedett. A felvett személyi kölcsönök összege az elmúlt négy hónap során háromszor is jóval meghaladta a havi 10 milliárd forintot.

Részletek

Bankkártya névadó pályázat

Az MNB legutóbbi adatai szerint 2014 márciusában, Magyarországon 2,2 millió darab contactless (zömében MasterCard PayPass) bankkártya volt forgalomban, amely a teljes bankkártya portfólió közel 25 százalékát teszi ki. A contactless technológia megnevezésére a gyors terjedés és felfutó népszerűség ellenére sem alakult még ki sem a pontos magyar szakkifejezés sem a megfelelő köznyelvi használat.

Részletek

Új vezérigazgató a Magyar Cetelem Bank élén

Augusztus 1-től Vincent Ollivier a fogyasztási hitelek terén piacvezető Magyar Cetelem Bank új vezérigazgatója. Elődje, Emmanuel Bourg a Cetelem csehországi és szlovákiai leányvállalatának vezérigazgatójaként folytatja pályafutását.

Részletek

Már nem fél a kölcsöntől a magyar

Öt éve nem látott csúcsot értek el a hitelfelvételek: egyre többen, egyre több kölcsönért folyamodnak a pénzintézetekhez. A felvett átlagos személyi kölcsön összege meghaladja az egymillió forintot. A Cetelem ügyfeleinek meghatározó többsége online igényel személyi kölcsönt.

Részletek

Hűtővásárlási lázat hoz a kánikula

A nyári hónapokban – különösen június és július során – közel háromszor annyian vásárolnak hitelből hűtőszekrényt, mint az év más hónapjaiban - derül ki az áruhitel területén piacvezető Magyar Cetelem Bank adataiból.

Részletek

Lemosta a pályáról a Foci VB a karácsonyt

Nemcsak televízióra, hanem táblagépekre, okostelefonokra is többet költünk, mert nem akarunk lemaradni a Foci VB eseményeiről.

Részletek

Hatvanezer szavazat és tizenkét boldog nyertes az idei Zöldsuli pályázat mérlege

Kilencven általános iskola szállt versenybe idén a Magyar Cetelem Bank Zöldsuli pályázatán, közülük tizenkét intézmény nyert összesen 6 millió forintot, hogy szebbé varázsolhassák a gyerekek környezetét. A díjazottak feléről online szavazás, másik feléről pedig szakmai zsűri döntött. Részletek

A Foci VB felpörgeti az áruhitelezést

Június és július során minden évben élénkebb a forgalom a műszaki boltokban, a vásárlási kedvnek idén a Foci VB is új lendületet ad, hiszen az ilyen sporteseményeket szívesen nézik új, korszerű, nagyképernyős tévékészülékeken a szurkolók.

Részletek

Először javult az európaiak hangulata a gazdasági válság kitörése óta

Nem versenytársa, hanem a hagyományos üzletek szövetségese lett az internet. A gazdasági válság kitörése óta először javult a lakosság hangulata Európában: 12-ből 8 országban bizakodóbbak az emberek mint tavaly, és várhatóan többet költenek majd – derül ki a Cetelem Körkép 2014-ből. A krízis alapjaiban változtatta meg a fogyasztási szokásokat, és a korábbi várakozásokkal ellentétben az internet nem a hagyományos üzletek versenytársa, hanem szövetségese lett.

Részletek

Cetelem Zöldsuli: Természetesen, idén is!

Idén negyedik alkalommal hirdeti meg Zöldsuli programját a Magyar Cetelem Bank, amely az elmúlt években 32 általános iskolának nyújtott lehetőséget udvaraik, zöld területeik fejlesztésére, szépítésére. A pályázat nyertesei idén összesen hatmillió forint támogatásban részesülnek.

Részletek

Hitelkártyával könnyebb a spórolás

A pénzvisszatérítés és a PayPass egyre vonzóbbá teszi az újgenerációs plasztikpénzt

Részletek

Régi kedvenc új formában: online hódít újra a személyi kölcsön

A fotelből szeretjük intézni pénzügyeinket is

Részletek

Zöldhullám az iskolákban

Tucatnyi ábrándból erdőnyi valóság a Cetelem Zöldsuli jóvoltából

Részletek

Valóra válnak a zöldítési álmok: 12 iskola nyert a Cetelem Zöldsuli Programon

Összesen 6 millió forintból újulnak meg az iskolaudvarok.

Részletek

Leharcolt grundok helyett üde oázisok: szavazás indul a zöldebb sulikért!

Árnyat adó fákra és pihe-puha zöld gyepre vágynak az általános iskolák: összesen 94 hazai suli szállt versenybe a Cetelem Zöldsuli Program zöldítési támogatásáért. Az idén immár harmadik alkalommal meghirdetett pályázat összesen hatmillió forintos keretéből egy tucatnyi iskola alakíthat ki üde zöld oázist az unalmas, kopott grundok helyén.

Részletek

Szemfülesen spórolunk a műszaki cikkeken

Egyre szemfülesebbek vagyunk a spórolásban: nagyobb műszaki beszerzéseinkkel megvárjuk a szezonális árzuhanásokat és kihasználjuk a kedvezményes áruhitel lehetőségeket.

Részletek

Cetelem a hátrányos helyzetű gyermekekért

A Cetelem munkavállalóinak és partnereinek bevonásával a több mint 3 millió forintot adományozott hátrányos helyzetű gyermekeket támogató alapítványoknak. A dolgozók, ajándékok gyűjtése mellett, idén önkéntes munkával is kivették a részüket egy-egy gyermek- és anyaotthon megszépítésében.

Részletek

Háromszor többet kattintunk a részletekért

Az elmúlt évhez képest háromszor akkora értékben vásárolunk online áruhitellel a webshopokban.

Részletek

Egyre népszerűbbek az év eleji leértékelések

Bár az üzletek már novembertől készenlétben állnak, egyre később indulunk a karácsonyi ajándékokért. December utolsó heteiben vesszük meg részletre a kiszemelt termékeket és tartalékolunk az év eleji akciókra is.

Részletek

Zöldítéssel indult az új tanév a Cetelem Zöldsuli Program keretében

A Magyar Cetelem és a WWF népszerű közös kezdeményezésével idén újabb 10 intézményben, összesen ötmillió forintból valósulhatnak meg a zöldebb iskolaudvarok. A nyertesekről részben internetes közösségi szavazás, részben – Bálint gazda részvételével - szakértő zsűri döntött.

Részletek

Cetelem bajnokság eredményhirdetés

Televíziót, wellness hétvégét és mountain bike kerékpárt nyertek a Cetelem hitelkártya-birtokosok.

Részletek

Áruhitel már hitelkártyával is, újabb hitelbírálat nélkül

A Cetelem hitelkártya Áruhitel Expressz szolgáltatásával a Cetelem hitelközvetítő partnereinél ismételt hitelbírálat nélkül is igénybe vehető áruhitel.

Részletek

Önkéntes munkát vállaltak a Cetelem dolgozói

Parád általános iskolájában, óvodájában, a Parádfürdői Kórház parkjában, valamint a környező erdei turista útvonalakon végeztek önkéntes munkát a Cetelem dolgozói.

Részletek

Cetelem Körkép 2012: értékrendet váltanak az európai fogyasztók

A felmérés eredménye azt mutatja, hogy a rövid távú vásárlási impulzusok kielégítése helyett az európai fogyasztók a hosszabb távú egyéni és családi biztonság felé fordulnak: egészségi állapotuk megőrzését és gyermekeik jövőjének biztosítását tekintik immár legfontosabb „fogyasztási” céljuknak.

Részletek

Áprilistól törvény szabályozza a THM maximum értékét

A 2012. április elsején hatályba lépett jogszabály-módosítások maximálták a felszámítható teljes hiteldíj mutató (THM) mértékét.

Részletek

Ismét elindult a Zöldsuli pályázat!

Idén ismét lehetőség nyílik zöldebb, élettelibb iskolaudvarok létrehozására a Cetelem Zöldsuli Programmal. A Cetelem és a WWF Magyarország pályázatán 10 iskola nyerhet egyenként 500 000 Ft támogatást zöld területük növelésére.

Részletek

Gyorsabb átutalás júliustól

A Cetelem felelős hitelezőként elkötelezett a magyarországi bankszámlaforgalom fejlesztése, gyorsaságának és megbízhatóságának növelése mellett. A Bank ezért 2010-ben csatlakozott a napközbeni átutalást megvalósító országos projekthez (SEPA), mely az elmúlt tíz év legjelentősebb pénzforgalmi fejlesztése.

Részletek

Hátrányos helyzetű gyerekeket támogat a Cetelem

A Cetelem dolgozói, valamint partnerei döntése alapján összesen 3,5 millió forintot adományozott, valamint játékokat, ruhákat gyűjtött hátrányos helyzetben lévő gyermekeket támogató alapítványoknak.

Részletek

A Cetelemtől érkezik az első hazai MasterCard® PayPassTM hitelkártya

Villámgyors vásárlás pékségben, élelmiszer boltban, újságosnál, vagy moziban. Ezután már nem húzza le a zsebét az apró, hiszen ötezer forint értékben érintés nélkül fizethet MasterCard PayPass kártyával.

Részletek

Magyarországon elsőként: online áruhitel a Cetelemtől

Internetes vásárlás online hitellel! Nálunk már ez is lehetséges. Online áruhitelünkkel már több mint 15 webáruházban tud vásárolni kényelmesen, otthonából.

Részletek

Chipes kártyák a Cetelemnél is

Növeljük a hitelkártya biztonságát, ezért lecseréljük a jelenlegi, mágnescsíkkal ellátott hitelkártyákat, új elektronikus chippel ellátottakra.

Részletek

Panda táborban nyaraltak a rajzpályázaton nyertes gyerekek

A Cetelem környezetvédelmi rajzpályázatán tíz iskolás nyert WWF nyaralást. A nagykőrösi természetvédelmi tábor rendkívüli izgalmakat tartogatott a gyerekeknek.

Részletek

Országszerte tíz iskola jutott zöldebb udvarhoz a Cetelem jóvoltából

A Cetelem Bank Zöldsuli pályázatának segítségével idén ötmillió forintból tíz iskolában valósulhatott meg az iskolai udvarok "zöldítése". A nyertesek az új tanévet megújult, kellemesebb és egészségesebb környezetben kezdhetik meg.

Részletek

Új korszak kezdődik az európai fogyasztásban – Cetelem Körkép 2011

A Cetelem Körkép nemzetközi kutatása szerint a gazdasági visszaesés hatására és az internet előretörésével színre lépett a szakértővé váló, önállóságáért küzdő „Fogyasztó 2.0”.

Részletek

Föld órája kampány a Cetelemnél is

A Cetelem is részt vállal a túlzott energiafogyasztásra figyelmeztető világméretű akcióban.

Részletek

Csatlakozás a Környezet Chartához

A fenntartható fejlődés és a környezettudatos működés mellett elkötelezett Cetelem aláírta a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara Környezet Chartáját.

Részletek

Üzleti ajándékozás helyett faültetés

A Cetelem partnereivel együttműködve faültetésre fordította a Bank karácsonyi üzleti ajándékozására szánt összeget.

Részletek

Az oldal által gyűjtött adatokkal kapcsolatos információk

Ez az oldal ún. sütiket (cookie) és mérőkódokat használ az oldal működtetése és az egyszerűbb használat elősegítése céljából. Szintén sütik teszik lehetővé, hogy érdeklődésének megfelelő ajánlatokat adjunk Önnek.

Az oldal által gyűjtött adatok beállítása

A sütik és más mérőkódok fontosak az oldal megfelelő működéséhez. Egyes sütik elengedhetetlenek az oldal működéséhez, másokat a felhasználói élmény javítása érdekében használunk, pl. hogy megőrizzük az Ön által megadott adatokat, segítsük az űrlapok kitöltését, biztonságos belépést biztosítsunk, vagy az érdeklődési körének megfelelően szabjuk személyre az oldalt és hirdetéseinket.

Ezek a sütik és más kódok elengedhetetlenek az oldal működéséhez.

Ezek a sütik kényelmesebbé teszik az oldal használatát. A teljesítménymérő kódok pedig segítenek elemezni az oldal látogatottságát, és működését.

Ezzel engedélyezi, hogy érdeklődési körének megfelelően szabjuk személyre az oldalt és ajánlatainkat.