Skip to main content

Jogi tudnivalók, tájékoztatás

Szerzői jog

A Magyar Cetelem Bank Zrt. weboldalai szerzői jogi védelem alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása csak a Bank előzetes írásbeli engedélyével lehetséges. A honlap oldalainak, adatainak, vagy egyéb elemeinek teljes vagy részleges másolása vagy bemutatása tilos.

A weboldalakon megjelenő adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a Bank felelősséget nem vállal.

Üzletszabályzatok, hirdetmények

A részletes feltételeket a Bank ügyfélszolgálati helyiségeiben, illetve a Bank együttműködő partnereinek hitelügyintézésénél hozzáférhető Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből ismerheti meg.

A Bank a hitelbírálat jogát minden esetben fenntartja.

Adatkezelés

A Bankunk által kezelt adatok köréről, megőrzési idejéről, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, és az Ön jogairól, jogorvoslati lehetőségeiről részletesen tájékozódhat Bankunk Adatkezelési Tájékoztatójában.

Az adatkezelésre vonatkozó kérdésekben, vagy adatkezeléssel kapcsolatos panaszával fordulhat a Magyar Cetelem Zrt. Ügyfélszolgálatához az alábbi elérhetőségeken:

Postai cím, illetve személyes bejelentés: 1062 Budapest, Teréz körút 55-57. Elektronikus elérhetősége (e-mail cím): https://www.cetelem.hu/kapcsolat Telefonszám: (06-1) 458-6070

Tájékoztatjuk, hogy Bankunk adatvédelmi tisztviselőt alkalmaz. A Bank ügyfelei, és minden, a Bank adatkezelésével érintett személy közvetlenül az adatvédelmi tisztviselőhöz fordulhat kérdéseivel, kéréseivel az adatvedelmi_tisztviselo@cetelem.hu e-mail címen.

Biztonság

A Magyar Cetelem Bank Zrt. a weboldal használatából eredő károkért mindennemű felelősségét kizárja.

Felhívjuk figyelmét, hogy a magánlevelezési titok megőrzése nincs biztosítva az Interneten és minden Internet-használónak magának kell gondoskodnia róla, hogy megtegye a megfelelő intézkedéseket a saját adatainak és/vagy programjainak az Interneten terjedő vírusokkal és kártevőkkel szembeni védelme érdekében.

Hiperhivatkozási kapcsolódások

Azokra a kapcsolódásokra vonatkozóan, melyeket a Magyar Cetelem Zrt. a www.cetelem.hu honlapjáról más külső vagy belső honlapokra átlépve tud megteremteni, a Magyar Cetelem Zrt. a többi honlap nyomdai megjelenéséért, illetve a honlapokra való bejutási feltételekért nem vállal felelősséget.