Skip to main content

Üdvözöljük Bankunk Takarékszámla-igénylési oldalán

Köszönjük, hogy megtakarítása gyarapításához a Magyar Cetelem Bankot választotta.

A gyors számlanyitás érdekében kérjük, kövesse az alábbi lépéseket:

 • Töltse le az alábbi Takarékszámla szerződéscsomag minden elemét:

 • Töltse ki és írja alá a Takarékszámla szerződést 2 példányban.

  Kérjük, legyen ügyeljen e-mail címének pontos megadására (nyomtatott nagybetűkkel kitöltve), mert a számláját érintő összes tranzakcióról erre az email címre fogunk tájékoztatást küldeni. Szintén írja alá a szerződés mellékletét képező „Tájékoztatás a betéteseknek” című dokumentumot.

 • Csatolja az alábbi dokumentumok másolatait a Takarékszámla szerződés „BANKI PÉLDÁNY”-hoz:

  • Személyazonosságot igazoló okmány (érvényes személyi igazolvány, kártya formátumú vezetői engedély vagy útlevél mindkét oldala)
  • Lakcímkártya
  • Adókártya
  • Két hónapnál nem régebbi referencia számlaszámát igazoló bankszámlakivonata, a forgalmi adatok kitakarása mellett, melyen egyértelműen látszódik a neve és a számlaszáma, és amelynek javára átutalási megbízást adhat. Bankszámlakivonat hiányában számlanyitási szerződés, amelyen a személyazonosításhoz szükséges adatokon kívüli személyes adatokat szíveskedjenek kitakarni így pl. a referenciaszámlát vezető pénzintézetnél meglévő ügyfélkódot. Tájékoztatjuk, hogy a Bank referenciaszámlaként hitelkártyához kapcsolódó fizetési számlát nem fogad el.
  • Aláírt „Tájékoztató a betéteseknek” című nyomtatványt.
 • A csomagot juttassa vissza Bankunk részére

  • postai úton az alábbi címre:

   Magyar Cetelem Zrt.
   1062 Budapest, Teréz körút 55-57.

  • vagy adja át személyesen

   a 1062 Budapest, Teréz körút 55-57. Eiffel irodaház földszintjén a „C” porta melletti Ügyfélszolgálati irodánkban, hétfőtől péntekig 8:30-17:00 óra között.

 • Ügyfélazonosítás

  Bankunknak törvényi kötelezettsége Önt személyesen beazonosítani. A személyes beazonosítás az alábbi módokon történhet:

  • Otthonában:
   Az azonosítást szerződéses partnerünk, a Legalteam Kft. fogja elvégezni, akik a Bankunkhoz beküldött szerződéscsomag hiánytalan beérkezését követően felveszi Önnel a kapcsolatot a személyes beazonosításhoz kapcsolódó időpontegyeztetés végett. Ebben az esetben Ön hozzájárul, hogy személyes adatait átadjuk partnercégünknek a további szerződéskötés érdekében.

  • Ügyfélszolgálati irodánkban:
   Amennyiben a fenti feltétel nem felel meg Önnek kérjük, a szerződéscsomagot személyesen adja le Ügyfélszolgálati irodánkban a 1062. Budapest, Teréz körút 55-57. Eiffel irodaház földszintjén a „C” porta mellett hétfőtől péntekig 8:30-17:00 óra között, ahol kollegáink az Ön személyes beazonosítását is elvégzik.
 • Értesítés a számlanyitásról

  A személyes beazonosítást követően munkatársaink haladéktalanul megnyitják az Ön Takarékszámláját. A számla megnyitását követő munkanapon Bankunk automatikus értesítő levelet (Értesítés Cetelem Takarékszámla nyitásról) küld e-mailben az Ügyfél által a szerződésen megadott e-mail címre.

 • Megtakarításai kezelése a Cetelem NetBankban

  A Bank az értesítő levélben tájékoztatja az Ügyfelet a NetBank regisztrációhoz szükséges Takarékszámla azonosítóról, valamint a regisztrációhoz szükséges linkről, amin keresztül az regisztrálhat a Cetelem NetBankba, ahol megtekintheti Takarékszámlájának adatait, egyenlegét, személyes adatait és lekötést kezdeményezhet, lekötött betéteit feltörheti, vagy kiutalási megbízást adhat.

További kérdése van?

Telefonszám (Körzet+telefonszám formátumban adja meg, pl. 701234567, 88123456)

+36

Tudomásul vettem a Bank Adatkezelési Tájékoztatójában foglaltakat, és hozzájárulok, hogy az abban foglaltak szerint a Bank adataimat kezelje. Tudomásul veszem, hogy a Bank a telefonszám vagy e-mail cím pontatlan, vagy arra nem jogosult személy általi megadásából eredő következményekért nem vállal felelősséget.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.