Magyar Cetelem Bank

Általános információ Személyi kölcsöneinkről

A Cetelem forint alapú személyi kölcsön szabad felhasználású hitel, amellyel számos tervét megvalósíthatja  ingatlan fedezet és kezes nélkül, legyen az akár lakásfelújítás és -berendezés, új vagy használt autó, családi esemény vagy utazás.

Online hiteligénylés esetén a Cetelem hitelkalkulátor segítségével könnyedén megtalálhatja az Önnek megfelelő hitelösszeget és hozzá egy biztonsággal vállalható havi törlesztőrészletet. A hiteligénylési űrlap kitöltésével pedig pár perc alatt kockázat és költségek nélkül pontos információt kaphat hitelképességéről is.

 

Részletek a személyi kölcsönről

Fix előnyök

Forint alapú, nem kell tartania az árfolyamkockázattól, így a törlesztő részlet sem változik a teljes futamidő alatt.Fix törlesztőrészlet, így a futamidő végéig garantáltan változatlan marad.
Szabadon felhasználható, így bármilyen tervét megvalósíthatja ingatlan fedezet- és kezes nélkül.Gyorsan és könnyen igényelhető. Töltse ki a honlapon található adatlapot, melyre azonnal megküldjük az előzetes hitelbírálat eredményét. 
Kiemelt tanácsadónk személyre szabott ajánlatot készít az Ön pénzügyi helyzetéhez igazítva a hitelt.Hitelfedezeti biztosítással, a káresemény után akár 12 hónapon keresztül mentesülhet a törlesztőrészlet megfizetése alól.

Személyi kölcsön igénylésének alapfeltételei

20 év feletti életkorDevizabelföldi természetes személy
Magyarországi állandó lakcímMunkaviszonyból (minimum 3 hónap) vagy nyugdíjból származó igazolt rendszeres jövedelem
Vezetékes telefonon való közvetlen elérhetőség a tartózkodási címen, vagy munkahelyenA munkaviszonyban nem áll próbaidő vagy felmondás alatt
Nem szerepel a KHR „negatív” adóslistáján

Igényléshez szükséges dokumentumok

Érvényes állandó személyazonosító/személyi igazolvány, vagy kártya formátumú vezetői engedély vagy érvényes útlevél.
Lakcímet igazoló hatósági igazolvány.
Érvényes adóigazolvány.
Azon devizabelföldi személyek esetében, akik a fent felsorolt személyazonosító okmányok egyikével sem rendelkeznek, a devizabelföldi minőség igazolására alkalmas hatósági igazolvány.
Két hónapnál nem régebbi, a hitelkérelemben megjelölt tartózkodási hely címére szóló eredeti bankszámlakivonat, vagy vezetékes telefonszámla, illetve ezek hiányában gáz- vagy villanyszámla.

Munkavállalók esetében

30 napnál nem régebbi, ugyanazon munkáltatónál eltöltött min. 3 hónapos munkaviszonyról szóló munkáltatói igazolás (a Magyar Cetelem Zrt. formanyomtatványa),
Azon bankszámla két hónapnál nem régebbi eredeti kivonata, amely a hiteligénylő munkaviszonyból származó jövedelmét vagy nyugdíját jogcímében és összegszerűségében is megállapítható módon tartalmazza, és amely az ügyfél saját nevére vagy az ügyfél házastársával közös nevére, illetve a tartózkodási hely/helyük címére szól.

Nyugdíjasok esetében

Utolsó nyugdíjszelvény, vagy két hónapnál nem régebbi bankszámla, amelyre a hiteligénylő nyugdíja érkezik (bizonyos hitelkonstrukciók esetén).
Nyugdíj törzslap

Egyéni vállalkozók esetében

NAV jövedelemigazolás

Őstermelők esetében

Őstermelői igazolvány és értékesítési betétlap, vagy APEH jövedelemigazolás

Részletekről a hatályos hirdetményben tájékozódhat

Személyi kölcsön ingatlanfelújításra

Ingatlanfelújítási kölcsön


Átalakítaná, bővítené otthonát? Korszerűsítené nyílászáróit és fűtésrendszerét? A tetőszerkezet felújításra szorul? Vagy csupán egy tisztasági festést szeretne?
A Cetelem Ingatlanfelújítási Személyi kölcsön megoldás valamennyi külső, belső felújítással, átépítéssel kapcsolatos terveihez.

Részletek
Személyi kölcsön autóvásárlásra

Autóvásárlási kölcsön


Fiatalabb, felszereltebb autóra vágyik? Lecserélné gépjárművét egy biztonságosabbra, kényelmesebbre?
Valósítsa meg Cetelem Autóvásárlási Személyi kölcsönnel autóvásárlási elképzeléseit!

Részletek
Személyi kölcsön szabad felhasználásra

Szabadfelhasználású kölcsön


Modernizálná lakberendezési cikkeit? Utazni szeretne? Esküvőjét tervezi? Lecserelné lakását egy nagyobbra? Tovább szeretne tanulni?
Valósítsa meg terveit Cetelem Szabadfelhasználású Személyi kölcsönnel!

Részletek
Mindig kéznél kölcsön szabad felhasználásra

Mindig kéznél kölcsön


Valósítsa meg ötleteit a Cetelem Mindig kéznél kölcsön 100-600 ezer Ft közötti személyes hitelkeretével, melyet bármilyen célra felhasználhat, majd fix részletekben fizethet vissza. Befizetéseivel hitelkerete ismét feltöltődik, és újra igénybe vehető.

Részletek
Adósságrendező kölcsön

Adósságrendező kölcsön


Szeretne kevesebbet törleszteni hiteleiért? Adósságrendező kölcsönünkkel kiválthatja bármely más banknál lévő hitelét, egyszerűbben és olcsóbban törleszthet, ráadásul akár még egyéb tervét is megvalósíthatja!

Részletek